Summer Fair succesvol!

02-09-10 |

Van 27 tot en met 29 augustus stonden wij op het meest exclusieve zomerevenement van het jaar "The Summer Fair" georganiseerd door Miljonair, u weet wel van de Miljonair Fair. Locatie: het sfeervolle en luxueuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Op het buitenterrein van dit prachtige vijfsterrenhotel presenteerden maar liefst 50 zorgvuldig geselecteerde standhouders de meest exclusieve producten op een bijzondere manier. Wij zijn er trots op dat Wooden Lady haar prachtige buitenkeukens op deze geweldige locatie en in deze fantastische ambiance kon laten zien.

De beurs was een groot succes. Toegegeven, het weer zat echt niet mee, maar dat weerhield velen er niet van onze stand te bezoeken en bestellingen te doen en afspraken met ons te maken. Kortom we zijn zeer tevreden en blij met de overweldigende belangstelling voor onze producten en service.

Wilt u informatie over de afgelopen Summer Fair of wilt u dit exclusieve evenement volgend jaar bezoeken? Kijk dan op The Summer Fair site voor meer informatie. 


Nieuws